Kaštanový krém má pružnou a jemnou strukturu s nesrovnatelnou hedvábností. S decentní sladkostí nechává vyniknout přirozené struktuře a původní chuti ovoce, aniž by je maskovala, v dokonalé rovnováze. Ať už jste v kaštanovém krému nováčkem, nebo zkušeným znalcem, užijete si gurmánský zážitek!
Skleněná nádoba 120g
Babička Chantal doporučuje:
Sladkou kaštanovou pochoutkou vždy potěšíte vnoučátka, ale i starší děti a dospělé.
Kaštanový krém si můžete vychutnat na "obyčejném" krajíci chleba nebo, chcete-li větší lahodnost, na palačince či vafli. V doprovodu kopečku vanilkové zmrzliny potěší děti. Kontrast zvýrazněte kombinací sladkosti s čerstvostí jogurtu nebo sýra.
Po otevření skladujte v lednici.
Výrobce
V roce 1920, těsně po přerušení války, Gustave Imbert koupil zpět akcie svého partnera a společnost se stala známou jako Marrons Imbert. V roce 1950 zemřel Gustave Imbert a jeho syn Maurice v tradici následoval. Perfekcionista a milovník svého produktu bude respektovat tradiční metody zpracování kaštanů, které přispěly k úspěchu a reputaci společnosti. V roce 1993 předal pochodeň své vnučce Stéphanie Imbert-Nogier, která společnost od té doby řídí.
Imbert kaštany = 100% čistý kaštan. Kaštany Imbert věnují zvláštní pozornost ovoci a jeho transformaci, aby poskytly výjimečný kaštan. Krásné ovoce, chytře dávkovaný cukr, pomalá a pečlivá cukrovinka jsou základními předpoklady, které zvýší vaše potěšení při ochutnávání.
Zlatnická práce na ovoci: Nejprve vybereme nejušlechtilejší suroviny z nejuznávanějších kaštanových půd. Péče, kterou věnujeme třídění a systematickému a obzvláště pečlivému loupání ovoce, zaručuje jemnost a jemnost chuti. Protože právě tato práce v našich dílnách, pilná a zdlouhavá, zaručuje kvalitu výrobků. A výsledkem je odměna pro vaše chuťové buňky!
Složení
Kaštany (50%), cukr (50%) a vanilkový lusk Bourbon