- Z rodinné farmy
- Z rodinné farmy
Vepřová paštika s hříbky
Vepřová paštika s hříbky přímo z rodinné farmy z Bretaně je ideální pro nečekané návštěvy rodiny a přátel.
- ♥ Tradiční receptura
- ☘ Výroba v rodinné farmě
- ☺ Potěšte sebe a své hosty
Vepřová paštika s hříbky přímo z rodinné farmy z Bretaně je ideální pro nečekané návštěvy rodiny a přátel.
Vepřová paštika s hříbky přímo z rodinné farmy z Bretaně je ideální pro nečekané návštěvy rodiny a přátel.
Všechny teriny jsou připravovány na farmě podle rodinných receptur, které byly důvěrně předávány v rodině již po několik generací.
Skleněná dóza je ideální pro skladování a je také velmi praktická pro přepravu.
Degustujte na mini toustíkách při aperitivu, ale také při pikniku: roztírejte na křupavou bagetku. Potěšení přichází okamžitě.
Producent a chovatel vepřového masa v Brielles po 3 generace Arnaud Brielle založil Maison Brielle v roce 2018 s Élodie.
Ta se specializuje na chov prasat a výrobu uzenářství. Aby Maison Brielle uspokojila a splnila očekávání spotřebitelů, používá řemeslnou výrobní metodu k vylepšení vepřového masa. Chovatel a producent vepřového masa speciálně vybral plemeno prasat Duroc, aby poskytovalo kvalitní maso. Její mladý a dynamický tým upřednostňuje pohodu zvířat a zároveň respektuje životní prostředí. Maison Brielle se nachází v Brielles v Bretani. Špičkové produkty a jedinečné know-how.
Rodinná prasečí farma s výhledem do budoucnosti
Známost výrobků Maison Brielle je založena na nárocích na kvalitu v rámci rodinné farmy, zkušenostech získaných 3 generacemi, výjimečném plemeni prasat a jedinečném know-how výrobce a chovatele. Praktikuje řemeslné výrobní postupy. Velká pozornost je věnována životnímu prostředí a welfare (životní pohoda) chovaných zvířat.
Budova byla navržena s ohledem na životní prostředí a v roce 2021 byla vytvořena druhá lokalita pro dobré životní podmínky zvířat. Tvoří ji mladý a dynamický tým Maison Brielle se zaměřuje na současné zájmy svých zákazníků a zároveň se dívá do budoucnosti, aby neustále produkovala špičkové uzeniny.
Přírodní suchá klobása, vyrobená v prvním roce, získala stříbrnou medaili na CONCOURS GENERAL AGRICOLE v Paříži v letech 2020 a 2022.
Maso a vepřová játra (90% francouzského původu), hřiby/houby (3,9%), vejce, sůl, cukr, koření a aromatické rostliny.
Hmotnost: 90g - 3 porce
Milan P.
16.11.2023 |
Celkový názor: ok |
Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.
Alena K. 17.11.2024
Hana U. 17.11.2024
Dagmar Č. 17.11.2024
Dana Š. 14.11.2024
Dana V. 10.11.2024
Jiří H. 05.11.2024
Ivana P. 04.11.2024
Pavla O. 01.11.2024
Drahomíra M. 31.10.2024