Vepřová paštika - Mamie Rose s klobásou andouille
Vepřová paštika s klobásou andouille a jablky přímo z rodinné farmy z Bretaně je ideální pro nečekané návštěvy rodiny a přátel.
Všechny teriny jsou připravovány na farmě podle rodinných receptur, které byly důvěrně předávány v rodině již po několik generací.
Skleněná dóza je ideální pro skladování a je také velmi praktická pro přepravu.
Babička Chantal doporučuje
Degustujte na mini toustíkách při aperitivu, ale také při pikniku: roztírejte na křupavou bagetku. Potěšení přichází okamžitě.
Výrobce
Producent a chovatel vepřového masa v Brielles po 3 generace Arnaud Brielle založil Maison Brielle v roce 2018 s Élodie.
Ta se specializuje na chov prasat a výrobu uzenářství. Aby Maison Brielle uspokojila a splnila očekávání spotřebitelů, používá řemeslnou výrobní metodu k vylepšení vepřového masa. Chovatel a producent vepřového masa speciálně vybral plemeno prasat Duroc, aby poskytovalo kvalitní maso. Její mladý a dynamický tým upřednostňuje pohodu zvířat a zároveň respektuje životní prostředí. Maison Brielle se nachází v Brielles v Bretani. Špičkové produkty a jedinečné know-how.
Rodinná prasečí farma s výhledem do budoucnosti
Známost výrobků Maison Brielle je založena na nárocích na kvalitu v rámci rodinné farmy, zkušenostech získaných 3 generacemi, výjimečném plemeni prasat a jedinečném know-how výrobce a chovatele. Praktikuje řemeslné výrobní postupy. Velká pozornost je věnována životnímu prostředí a welfare (životní pohoda) chovaných zvířat.
Budova byla navržena s ohledem na životní prostředí a v roce 2021 byla vytvořena druhá lokalita pro dobré životní podmínky zvířat. Tvoří ji mladý a dynamický tým Maison Brielle se zaměřuje na současné zájmy svých zákazníků a zároveň se dívá do budoucnosti, aby neustále produkovala špičkové uzeniny.
Přírodní suchá klobása, vyrobená v prvním roce, získala stříbrnou medaili na CONCOURS GENERAL AGRICOLE v Paříži v letech 2020 a 2022.
Složení
Vepřové maso (původ Bretaň - Francie), klobásy andouille (vepřové bůčky, sůl, česnek, bílé víno (siřičitan), koření a aromatické rostliny, vepřová kůže, hovězí želatina, konzervanty: nitrin sodný, vařený ve zeleninovém vývaru, jablečný protlak (jablka, cukr), vejce, cibule, bílé víno (siřičitan), sůl, cukr, česnek, šalotka, koření a aromatické rostliny Armagnac (siřičitan), přírodní aroma pepř
Hmotnost: 90g - 3 porce