Rillettes z hřebenatek po bretaňsku
Naše sklenice s hřebenatkami by se měly před otevřením uchovávat při pokojové teplotě, nejlépe na chladném a suchém místě. Po otevření by se měly uchovávat v chladu a spotřebovat do 3 dnů.
Naše sklenice s hřebenatkami jsou připravené k použití, stačí je 5 minut ohřát v troubě na 220 °C a jíst je přímo ze skleničky.
Opravdová lahůdka pro gurmány!
Babička Chantal doporučuje
Naše sklenice s hřebenatkami jsou připravené k použití, stačí je 5 minut ohřát v troubě na 220 °C a jíst je přímo ze skleničky.
Výrobce
Groix et Nature je bretaňská konzervárna nacházející se v Morbihanu na jižním pobřeží Bretaně. Je skutečnou místní kulinářskou dílnou. Suroviny vybírají především z malých rybářských lodí a spolupracují s místními obchodníky s rybami. Tradiční recepty jsou připravovány z přírodních surovin a každý den je připravují obyvatelé žijící na ostrově Groix po celý rok. Kromě závazku ke kvalitě je základem naší snahy vyrábět také s respektem k přírodním zdrojům a zachování místních pracovních míst.
Společnost Groix et Nature, která vznikla před 20 lety, nabízí širokou škálu lokálních produktů (rybí rillettes, polévky, hotová jídla, humrový olej a mnoho dalších specialit přímo z Groix). Všechny řemeslné a tradiční recepty se vaří na ostrově Groix bez barviv a konzervačních látek.
Složení
Hřebenatky 45 % (Chlamys opercularis), čerstvá smetana*, šalotka* 11 %, tresky (Pollachius virens), máslo*, voda, pšeničná mouka*, mrkev*, guerézská sůl, petržel* 0,5 %, česnek* 0,2 %, pepř*. Může obsahovat stopy korýšů, celeru, hořčice, ořechů. *Produkty z ekologického zemědělství. Z ekologické produkce pochází 42 % složek zemědělského původu. Certifikováno FR-BIO-10
Hmotnost: 120g