Medové bonbony s borovicí z Francie
Medové bonbony s borovicí přímo od včelaře jsou vyráběny tradičním způsobem přímo včelařem a jsou získávány ze směsi 12% medu a borové šťávy. Pomáhají vyčistit průdušky, uklidnit kašel, nachlazení a zjemnit hrdlo.
- Zeměpisný původ: Vyrobeno v Drôme des Collines v Ardèche poblíž Lalouvesc.
- Chuť: Jemná medová chuť s příchutí borovice.
Obsah: 150g
Babička Chantal doporučuje:
Medový bonbon cumlejte kdykoliv během dne.
Pomocník, který dokáže vyčistit průdušky, uklidnit kašel, nachlazení a zjemnit hrdlo.
Víte, že:
Medy s vyšším podílem fruktózy krystalizují pomaleji a nebo vůbec (akátový med). Pokud je ale jiný med stále tekutý a nekrystalizuje, může být buď přehřátý přes 60 ° a tím také již v sobě nemá všechny zdraví prospěšné látky, nebo může být falšován cukry...
Výrobce
Rodinka nadšených včelařů, kde se láska k tomuto oboru dědí “z otce na syna”, pracuje od roku 1980 s těmito pozoruhodnými „skřítky“ - včelkami a nepřestává žasnout nad bohatstvím matky přírody... Žijí a pracují v kopcovité provensálské oblasti nedaleko Châteauneuf de Galaure, kde se Yves a Béatrice Dufour usadili a později “svěřili” svou práci sv. Josefu, jako uznání jeho zjevné ochrany a nazvali svou rodinnou firmu “Včelíny Svatého Josefa” (Les Ruchers de St. Joseph).
Historie:
-
- Rok 1980 Yves a Béatrice Dufour se usadili v Brenu a začali se věnovat včelařství.
- 19. března 1990 svou činnost svěřili sv. Josephovi jako uznání jeho zjevné ochrany, aby jejich práce byla trvale pod jeho dohledem.
- Láska k včelařství se zatím dědí :-)
Složení
Glukózový sirup, cukr, med 15%, přírodní aroma.