Bio olivovou pomazánku vyrobenou z drcených zelených a černých oliv si můžete vychutnat jako aperitiv na plátku toastu, přidat ji do zálivek nebo ji použít k dochucení polévek a zeleniny.
Bio olivovou pomazánku vyrobenou z drcených zelených a černých oliv si můžete vychutnat jako aperitiv na plátku toastu, přidat ji do zálivek nebo ji použít k dochucení polévek a zeleniny.
Její vynikající chuť a bohatá textura ji činí vynikající volbou pro ty, kteří hledají nové a zajímavé způsoby, jak obohatit svá oblíbená jídla.
Babička Chantal doporučuje
Můžete si ji vychutnat jako aperitiv na plátku toastu, přidat ji do zálivek nebo ji použít k dochucení polévek a zeleniny.
Výrobce
Domaine des Terres Rouges byla založena v roce 1990 řemeslnými palírnami v Collonges-la-Rouge v Corrèze. Staré červené kameny tohoto středověkého města inspirovaly název této továrny na hořčici. Společnost se specializuje na voňavé hořčice s vůní připomínající terroir Nouvelle Aquitaine. V roce 2015 překročila Domaine des Terres Rouges Francii a usadila se v Alsasku, ve vesnici Mietesheim. Společnost se tak připojila k Maison Alélor, specialistovi na koření od roku 1873, kde se stala značkou věnovanou jemným potravinám.