Velmi jemná a hustá textura kaštanové pasty s výraznou kaštanovou chutí. Decentní cukr doplněný nádechem vanilky.
Plechová nádoba. Minimální doba trvanlivosti 4 roky.
Po otevření uchovávejte v chladničce (4°C) a spotřebujte do 7 dnů.
Pro zvýšení konzervace lze zmrazit.
Babička Chantal doporučuje:
Produkty Imbert® oceňují největší cukráři, uznávaní ve Francii i v zahraničí. Po otevření skladujte v lednici.
Výrobce
V roce 1920, těsně po přerušení války, Gustave Imbert koupil zpět akcie svého partnera a společnost se stala známou jako Marrons Imbert. V roce 1950 zemřel Gustave Imbert a jeho syn Maurice v tradici následoval. Perfekcionista a milovník svého produktu bude respektovat tradiční metody zpracování kaštanů, které přispěly k úspěchu a reputaci společnosti. V roce 1993 předal pochodeň své vnučce Stéphanie Imbert-Nogier, která společnost od té doby řídí.
Imbert kaštany = 100% čistý kaštan. Kaštany Imbert věnují zvláštní pozornost ovoci a jeho transformaci, aby poskytly výjimečný kaštan. Krásné ovoce, chytře dávkovaný cukr, pomalá a pečlivá cukrovinka jsou základními předpoklady, které zvýší vaše potěšení při ochutnávání.
Zlatnická práce na ovoci: Nejprve vybereme nejušlechtilejší suroviny z nejuznávanějších kaštanových půd. Péče, kterou věnujeme třídění a systematickému a obzvláště pečlivému loupání ovoce, zaručuje jemnost a jemnost chuti. Protože právě tato práce v našich dílnách, pilná a zdlouhavá, zaručuje kvalitu výrobků. A výsledkem je odměna pro vaše chuťové buňky!
Složení
Kaštany (60% – původ z EU), cukr, Bourbon vanilka.