Kachní foie gras z Francie v celku (entier)
Toto je nejlepší kvalita foie gras, která vám může být nabídnuta. Je to lalok extra čerstvých celých foie gras, očištěných a kořeněných. Relativně dražší než jeho protějšek ( bloček - bloc). Cenový rozdíl se odráží ve výrazně vyšší kvalitě.
Domácí foie gras připravené z celých jater, ochucená solí, pepřem a pineau. Skleněná dóza je ideální pro skladování a je také velmi praktický pro přepravu.
Foie gras podávané na toustu, rozpečeném chlebu nebo perníku, s trochou cibulového nebo fíkového chutney (confit) je ideální dobrotou pro vaše hosty.
Všechny foie gras se vyrábějí v rodinné farmě ve Francii, což umožňuje kontrolovat kvalitu a tím sledovat produkci od šlechtění až po zpracování. Kromě toho jsou kachny krmeny kukuřicí produkovanou přímo na této rodinné farmě, což umožňuje kontrolovat kvalitní krmení kachen.
Babička Chantal doporučuje
Podávejte chlazené (7 ° - 8 °). Především se vyhněte roztírání (například jako u paštik). Foie gras pouze uřízněte a položte na pečivo. Vložte do úst a nechte roztavit na patře. Potěšení přichází okamžitě.
Výrobce
Historie farmy Fonteneau je součástí této tradice, kde trpělivost a vášeň pro chuť ilustrují duši zemědělců v regionu.
Ve Fonteneau byla rodinná farma předávána a rostla po generace, aby se dnes rozrostla na 150 ha kopců osázených obilovinami, pšenicí, kukuřicí, slunečnicemi a loukami. Chov dojnic vyhynul asi před dvaceti lety, aby se soustředili na další tradici: foie gras.
Všechny výrobky jsou připravovány na farmě podle rodinných receptur, které byly důvěrně předávány v rodině již po několik generací.
Sklizeň kukuřice je určena především pro krmení kachen a zde začíná přísný výběr všeho.
Kvalita produktů
Kvalita produktů začíná nejprve velmi pečlivým výběrem kachen. Poté jsou dvakrát denně po dobu nejméně 16 až 18 dní dokrmeny stejnou osobou. Foie gras jsou pečlivě vybrána, aby vám zaručila dokonalou kvalitu.
Čerstvost produktů, hygiena a bezpečnost potravin byly vždy na prvním místě. Konzervárna splňuje evropské normy. Výrobky a konzervy jsou pravidelně kontrolované Laboratorní analytickou laboratoří Angoulême (16000)
Složení
Kachní foie gras původem z Francie, sůl, dusitanová sůl, pepř a pineau* (vinný likér). *obsahuje siřičitan
Seznam alergenů: 12
Játra se vaří při teplotě 75 ° C do jádra, aby se zachovala veškerá její chuť.
Lze je skladovat 4 až 5 let na chladném místě mimo vlhkost a světlo.
Hmotnost: 190g - 4 porce
JÍŽ DOSTUPNÝ JEN V GURMÁNSKÉM BALÍČKŮ POSLEDNÍ KUSY